Rouwservice Groningen

 Ontzorgt uitvaartondernemingen en organisaties. Tel 0621195486

Specialistisch werk

Verzorgen van overledenen is specialistisch werk, je wilt als uitvaartverzorger het beste voor de nabestaanden. Bij ons werken mensen die zich verdiept hebben in het menselijk lichaam waaronder anatomie en dus precies weten hoe de ontbinding gaat. Met deze kennis zullen zij alle overledenen bekijken en behandelen zodat de opbaring goed verloopt.

U als ondernemer heeft vast wel eens meegemaakt dat u moest besluiten om een kist te sluiten omdat het lichaam niet toonbaar meer was, ons personeel gaat tot het uiterste en heeft de kennis om dit meestal toch nog goed te krijgen. Dan moet u denken aan behandelingen bij:

- Ongelukken. 

- Zelfdoding.

- Veel medicijngebruik.

Heeft u als ondernemer deze kennis een keer nodig neem dan contact met ons op en wij kunnen samen met uw laatste verzorgers kijken of wij de overledene weer toonbaar kunnen maken.

U heeft vast ook wel gehoord over thanatopraxie. Wij kunnen deze behandeling voor u uitvoeren. Wilt u hierover een keer uitleg voor uw personeel dan komen we graag bij u langs om een lezing hierover te geven.